ALL IN ONE Reclame


01-10-2010
In september 2010 ontstond bij ons het idee om een reclamebureau met een all-in-one pakket op te richten. Een maand later was ALL IN ONE Reclame een feit. Ondanks er in ons hoofd voldoende ruimte was voor creatieve ideeën, beperkte de eerste bedrijfsruimte zich slechts tot een slaapkamer; voorzien van een klein bureau met computer. Hier maakten wij onze eerste ontwerpen en druppelden de bestellingen beetje bij beetje binnen.

Een half jaartje later kregen we de unieke kans om een ruimte te huren in de oude groente-en fruitveiling Zinzelbeek te Wittem. Op deze prachtige locatie aan de drukke Rijksweg zouden wij niet onopgemerkt blijven. Wij zetten dan ook de stap naar ons nieuwe pand en vele klanten maakten een stop om een kijkje te nemen in onze eerste showroom. Onze klantenkring groeide razendsnel en de opdrachten werden groter en boden steeds meer uitdaging. Stap voor stap schaften we apparatuur aan, waardoor het ALL IN ONE concept een onmiskenbaar duidelijk gestalte kreeg. Nu we eigenhandig produceerden, hadden we de touwtjes zelf in handen en werden levertijden aanzienlijk verkort.

Langzamerhand groeiden wij niet alleen uit ons jasje, maar uit ons volledige assortiment aan bedrijfskleding. De rechthoekige ruimte werd met zijn 40 m2 te klein en te onpraktisch. De oplossing lag gelukkig erg dichtbij; in hetzelfde pand hebben wij sinds 2013 de beschikking over een ruimte die maar liefst zes keer zo groot is als de vorige showroom. In plaats van de bescheiden zijdeur, genieten wij nu de luxe van een heuse hoofdingang.

Op deze locatie heten wij u graag van harte welkom om een kijkje te nemen naar onze bedrijfskleding of om u op professionele wijze te laten adviseren. Ons pand biedt ruimte voor uitbreiding, maar bovenal is er ruimte voor onze creativiteit!

01-09-2018
Vanaf september 2018 hebben we ons bedrijfspand uitgebreid met een werkplaats van ongeveer 160m2. Deze grenst direct aan onze showroom en maakt het mogelijk om nog efficiënter te kunnen werken. Beletteringen, voorbereidingen van gevelreclames, het opmaat maken van alle borden en een gedeelte opslag...door deze ruimte kunnen wij nog heel lang vanuit de huidige locatie blijven werken!

01-10-2018
Vanaf oktober 2018 hebben we geïnvesteerd in ons nieuwe machinepark. Van één Roland printer zijn we nu overgestapt op een Mimaki printer voor printwerk van 160cm breed. Deze print al uw printwerk op hoge resolutie en staat garant voor een haarscherp resultaat. Ook onze plotter is van het merk Mimaki en plot alle folies en stickers in de gewenste vormen en maten. Daarnaast hebben we een lamineermachine die de geprinte sticker voorziet van een laminaat die het drukwerk niet alleen beschermt maar ook kwalitatieve uitstraling geeft.

Door deze machines hebben we de productie volledig zelf in de hand en kunnen we een goede en snelle service waarborgen. Of het nu gaat om grote opdrachten of kleine opdrachten, met deze machines kunnen we alles aan!

Het ALL IN ONE Team