highlights

Multitex Pro

Het behang is een innovatie waarmee jij iedere uitdaging in jouw ruimte trotseert.

Nooit eerder werkte een wandbekleding egaliserend, isolerend en geluiddempend!

De eerste twee lagen van de wandbekleding egaliseren alle oneffenheden tot 4 mm op de wand. De textiel toplaag zorgt voor een strakke afwerking.De dikte van het materiaal remt geluidsgolven en isoleert de ruimte.

Natuurlijk helemaal in jouw unieke stijl met een eigen print, patroon of foto.

Freesletters

Freesletters en -cijfers zijn een krachtige manier om jouw verhaal of boodschap duidelijk te maken. Deze 3D letters worden vaak ingezet als gevelreclame. Zo valt een bedrijfsnaam, een routing of een aanduiding meer op.

De toepassing en de gewenste uitstraling van de freesletters zijn bepalend voor de keuze van het materiaal. Maak freesletters van plexiglas, Forex®, Dibond®, Dibond® Butler Finish, of Re-board®.

Laat de boodschap van jouw bedrijf extra opvallen door de letters te voorzien van een unieke print, passend bij de huisstijl

Acoustic Pro

Unieke, functionele aanvullingen voor ieder interieur.
Ga voor akoestische panelen van AcousticPro in jouw eigen print of patroon. Zo creëer je ruimtes die net zo goed klinken als dat ze eruitzien.

De unieke samenstelling vermindert omgevingsgeluid, nagalm en stemgeluid.

Geluid verplaatst zich door de lucht en weerkaatst tegen vloeren, plafonds en wanden. Zo ontstaan reflecties en daarmee galm. De akoestische wandpanelen, roomdividers en deskdividers van AcousticPro absorberen geluidsgeloven en gaan zo afleiding en stress tegen.


Wandkleed

Ontwerp een eigen Wandkleed, met logo’s, een fraai patroon of een inspirerende afbeelding in lijn met de huisstijl van jouw klanten. Kleed evenementen, showrooms en kantoor ruimtes aan met een gepersonaliseerd wandkleed en laat zo de wanden spreken.

Omdat je kunt kiezen uit verschillende breedtes en hoogtes, geef je elke ruimte een eigen stijl.

Door het wandkleed te voorzien van een zwarte roede komt het doek nog beter uit en past het perfect binnen een modern en industrieel interieur. Met de bijgeleverde afdekknoppen maak je het uiterlijk van het Wandkleed nog strakker.

Peesdoek

Peesdoeken zijn niet voor niets zo populair. Het is een fraaie manier van presenteren en verwisselen gaat makkelijk en snel. Peesdoeken zie je daardoor op veel verschillende plekken. Het doek heeft rondom een platte siliconen pees, waardoor het spannen in een textielframe heel eenvoudig is. De doeken zijn geschikt voor (LED) textielframes: voor aan de wand, vrijstaand of aan het plafond.

Dekostof is het meest gekozen materiaal voor peesdoeken.

Het is mat en helder wit en door onze sublimatie-printtechniek trekken de kleuren in het weefsels van het doek. Je kunt het zelfs wassen en strijken. Dekostof heeft een hoog kreukherstellend vermogen.

Reclamezuil

Informeer naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan!

Neem contact op