Spandoeken


Hoge kwaliteit spandoeken voorzien van een fullcolour print in hoge resolutie.
U heeft bij ons de keuze om uw spandoek enkelzijdig te laten printen op PVC doek 510 grams of op Mesh (doek met gaatjes, wind doorlatend). Daarnaast kan er dubbelzijdig op Blockout doek 800 grams geprint worden.

De spandoeken zijn inclusief omzomen en ringen verkrijgbaar voor € 20,00 per m2 ex btw.

Ook verzorgen wij het frame waar het spandoek in gehangen kan worden, inclusief muurbeugels en elastieken. Dit frame kunt u bij ons kopen of zelfs huren! Mocht u vragen hebben over materiaal, afwerking of de prijs van een frame, dan helpen wij u graag verder.

Reclameborden


Voor reclameborden wordt het meeste gebruik gemaakt van Trespa en Dibond. Deze laatste gebruiken wij het meest. Dit materiaal is weerbestendig en onbreekbaar. Het materiaal bestaat uit een aluminium afdekplaat aan beide zijden met een kern van polyetyleen. Hierdoor is het bord vele malen lichter dan een standaard trespa bord.

Deze Dibond platen voorzien wij van een fullcolour sticker. Deze wordt veelal toegepast bij voetbalborden, maar ook bij kleinere of zelfs grotere formaten geeft dit een zeer fraai resultaat.

Een dergelijk Dibond Voetbalbord is bij ons al voor € 175,00 ex btw verkrijgbaar (300x65cm).

Overige


Naast reclameborden en spandoeken hebben wij nog veel meer in ons assortiment om uw bedrijf beter onder de aandacht te brengen. Zo hebben we de geweldige Rollup-banner, welke in 20 seconden is op te bouwen en waarmee u een zeer mooi presentatiedoek heeft.

Daarnaast hebben wij in ons assortiment: kliklijsten, stoepborden, beachvlaggen, vlaggen, banieren, gevelreclame en meer.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze producten, neem dan gerust contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Informeer naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan!

Neem contact op